NORDIC door

På jakt efter interiörportar?
Välj en snabbrullport för snabb och säker funktion.

NORDIC har 5 olika snabbrullportar i sitt sortiment. Alla optimerade för olika typer av bruk. En sak de har gemensamt är att de alla fungerar som interiörportar.

Behöver du en port till en liten eller stor öppning, mot ett frysrum eller över ett transportband? Våra olika modeller av snabbgående rullportar fyller alla dessa behov och fler därtill. Portarna tillverkas i vår fabrik i Halmstad vilket gör att vi enkelt och snabbt kan leverera eventuella reservdelar till dig.


5 modeller av snabbrullportar för interiört bruk:


NORDIC 350

En snabb och smidig inomhusport. Passar t.ex. i ett lager, kylrum eller över en transportbana. Porten har på grund av sin enkla konstruktion en väldigt lång livslängd. Portbladet och dess bottenlist är konstruerade för att vara enkla att återställa efter en eventuell kollision.


NORDIC 360 exit

En snabbrullport för inomhusbruk utrustad med ett nödöppningssystem som därmed passar väl för placering vid en genomgång som behöver kunna öppnas vid strömavbrott eller brandlarm. Nödöppningsfjädern som gör detta möjligt är konstruerad för att klara mer än 500.000 öppningar.


NORDIC 500

En port anpassad både för att kunna installeras inomhus och tål tryckskillnader. Det unika utbalanseringssystemet som är dimensionerat för mer än 1 000 000 öppningar gör att porten tål kraftigt vindtryck. Utbalanseringssystemet gör även porten “viktlös” vilket möjliggör manuell öppning samt spar drivenheten.


NORDIC 700

En snabbrullport för inomhusbruk i modellen större. Passar lågfrekventa öppningar utan tryckskillnader, exempelvis en lackbox. Går att specialanpassa för en mängd ändamål.


NORDIC 1000

Med det patenterade utbalanseringssystemet och en kraftig konstruktion är denna port lämplig för stora krävande öppningar. Passar både inomhus och tål tryckskillnader. Precis som i 500 modellen är portbladet “viktlöst” vilket underlättar manuell öppning och spar drivenheten.