Designline

EAB Designline är för dig som söker valfrihet i din portbeställning. Med EAB Designline har du nämligen stor möjlighet att få porten enligt de krav och önskemål just du har. genom en mycket flexibel produktion, ett tåligt material, kunniga medarbetare och vår vilja att skapa nytt, kan vi erbjuda dig en portlösning utöver det vanliga.

Stål som tål

EAB:s portar är tillverkade av stål och bygger på en ramkonstruktion. Så långt är våra portar lika varandra, men där slutar också "standarden". Tack vare stålets styrkor och inneboende egenskaper kan vi konstruera portar med i stort sett hur stora glaspartier som helst, gångdörrar i samma stil, bruten köldbrygga m.m. Allt, utan att göra avkall på vare sig styrka, hållbarhet eller funktion.

 

Ett glasklart val

Att ta in ljus i lokalen är en strävan som de flesta har vid ny- eller ombyggnation. Och ljus kräver glas i en eller annan form. Väljer du en EAB port med ett specifikt glas får du inte bara ett stort ljusinsläpp, beroende på vilket sorts glas du väljer ger porten även en mycket bra skydd mot buller och kyla (ned till 1,3 i U-värde). Givetvis kan du även få glas som är färgat och/eller har inbyggt solskydd.

Håll kylan ute

Har du en du en fastighet med krav på höga isoleringsvärden, håller EAB:s portar även för det. Oavsett om du väljer glas eller stål som fyllning, kan du få port med mycket bra U-värde och bibehållna krav på design och funktion. Något som är omöjligt för exempelvis en sandwichbyggd konstruktion.

 

Vi kör din kulör

Alla våra portar är varmförzinkade i sitt grundutförande. Det finns sedan flera olika ytbehandlingsalternativ, beroende på vilken miljö porten placeras i. Du kan t ex välja en lackerad plåt som fyllning och en annan kulör på själva ramen. Trä som fyllning med en lackerad ram, osv. Vilken färg, fyllning eller ytbehandling är alltså helt upp till dig.